I Čučković junior trenira kod čika Arse

S. J. M.

28. 09. 2020. u 14:44

JEDAN od dvojice sinova predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, bar kada je reč o sportu, krenuo je očevim stopama.

И Чучковић јуниор тренира код чика Арсе

Tviter / N. Skenderija

Čučković se na "Tviteru" pohvalio fotografijom sina Marka u dresu škole fudbala "Obrenovac 1905", gde je svojevremeno i sam igrao i to kod istog trenera - čuvenog čika Arse.

I dok je stariji Čučković bio bek, njegov naslednik igra na poziciji golmana. Ipak, tviteraši su se "zabrinuli" da ne krene tatinim stopama i u nekim drugim stvarima:

- Samo neka trenira, da ne bude bucko kao tata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju