NORDIJSKO HODANJE ZA SVE GENERACIJE: Beogradski trkački klub pokreće nove treninge za ljubitelje šetnje

A. Z. K.

15. 08. 2023. u 18:06

BEOGRADSKI trkački klub organizuje novu Školu nordijskog hodanja koja će početi 29. avgusta i biće organizovana na Adi Ciganliji, na keju kod Brankovog mosta i Dorćolskom keju.

НОРДИЈСКО ХОДАЊЕ ЗА СВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ: Београдски тркачки клуб покреће нове тренинге за љубитеље шетње

Raša Aleksić

Kako su saopštili organizatori, 26. avgusta će biti održana prezentacija u njihovim prostorijama (Tadeuša Košćuška 78). Nordijsko hodanje namenjeno je početnicima, kao i onima koji žele da se rekreiraju.

- To je bezbedna i vrlo jednostavna sportska aktivnost i pogodna je za sve od 17 do 107 godina. Nastala je kao letnji trening za skijaše u Finskoj i brzo se proširilo na sve druge sportske i starosne grupe. Zaštitni znak su štapovi za hodanje - saopštili su organizatori.

Treninzi su dobri za one koji godinama nisu bili fizički aktivni ili imaju višak kilograma i probleme sa zglobovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!