ROLERIJADA "ZATVARA" CENTAR GRADA: Detaljan spisak linija koje će u subotu biti izmenjene

Tanjug

28. 09. 2023. u 15:08

TOKOM privremenog zauzeća kolovoza za potrebe održavanja manifestacije "24. beogradska rolerijada 2023”, u subotu, 30. septembra, od 7 do 17 časova menja se režim rada pojedinih linija javnog prevoza.

РОЛЕРИЈАДА ЗАТВАРА ЦЕНТАР ГРАДА: Детаљан списак линија које ће у суботу бити измењене

Privatna arhiva

Izmena linija javnog prevoza biće u ulicama Kralja Milana (deo između Trga Slavije i Kolarčeve, sa slobodnim prelazima u zoni ulica Kralja Milutina, Svetozara Markovića, Resavske i Kneza Miloša), Terazije, Kolarčevoj i Trg Nikole Pašića, u zoni Igumanove palate, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Trolejbuska linija 29 saobraćaće od terminusa „Medaković 3” do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L, saopštio je Beoinfo.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44 će u oba smera saobraćati trasom: Francuska – Trg republike – Makedonska – Dečanska – Trg Nikole Pašića i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linije 27 će u smeru ka Trgu republike saobraćati trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Makedonska – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike”.

Vozila sa linije 31 će u oba smera saobraćati trasom: Studentski trg – Vasina – Trg republike – Makedonska – Dečanska – Bulevar kralja Aleksandra – Kneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Vozila sa minibus linije E2 će u oba smera saobraćati trasom: Makedonska – Dečanska – Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Minibus linija E9 će u oba smera, umesto preko Terazija, saobraćati od Trga Slavija trasom: Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Makedonska i dalje redovnom trasom.

Na liniji EKO2, vozila će saobraćati skraćenom trasom Beograd na vodi – Trg Slavija.

Vozila sa linija 24, 26, 37, 44 i E2 će u smeru ka Trgu Nikole Pašića koristiti stajalište "Trg republike” u Makedonskoj ulici koje u redovnom režimu koriste vozila sa linija 28 i 41 ispred "Dunav osiguranja”.

BONUS VIDEO: KNjIGE I BIBLIOTEKE SU NAŠE SKLONIŠTE: Drugi čuvar vremena je prošlost

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)