BRUKA: N1 u propagandnom ratu protiv Srbije i Beograda (FOTO)

Novosti online

10. 10. 2023. u 18:57

PORTAL N1 objavio je tekst gde izvesna tiktokerka govori negativno o Beogradu.

БРУКА: Н1 у пропагандном рату против Србије и Београда (ФОТО)

Foto M. Anđela

- Uređivačka politika Šolakovih medija odavno je izgubila karakter objektivnog novinarstva i izveštavanja građana dok se istraživačko novinarstvo pretvorilo u propagandni rat protiv sopstvene države i naroda. Savršeni dokaz je današnji tekst objavljen na portalu N1, pod naslovom “Tiktokerka navela četiri grada gde se osećala nesigurno, među njima i Beograd”, a koji ima za cilj da neistinom i iznesenim lažima nanese kako onu moralnu tako i ekonomsku štetu, predstavljajući naše sugrađane za nasilnike i divljake, a Beograd nebezbednim gradom za turiste. Tekst se bazira na neutemeljenim vestima i vestima čije navode nije moguće proveriti.  Ipak, to ne predstavlja prepreku da novinari redakcije N1 iskoriste ovu vest kako bi po ko zna koji put naštetili Beogradu i Beograđanima. Za razliku od anonimne tiktokerke Kloi Džejd sva relevantna istraživanja pokazuju da je Beograd jedan od najbezbednijih gradova u Evropi, takođe statistika pokazuje da je stopa kriminaliteta u padu, te da s obzirom na svoju veličinu, na svoj značaj ekonomski, politički… je veoma, veoma bezbedan grad. Što se tiče posete turista, Beograd i ove godine beleži porast, a u prvih pet meseci prestonicu Srbije posetilo je 472.289 turista, od čega skoro 400.000 iz inostranstva. To je za 29 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine kada je bilo 366.440 turista. Mi naš Beograd i našu Srbiju volimo iznad svega na svetu i svaki put ćemo reagovati na ovakve sramotne napade na naš grad i našu zemlju - objavio je na društvenoj mreži Iks GO SNS Beograd.

Inače, sama tiktokerka o kojoj N1 piše navela je da joj se u Beogradu ništa loše nije dogodilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (47)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar