SUBVENCIJE ZA PRIVATNE VRTIĆE 33.000 DINARA Šapić: Grad će direktno uplaćivati novac ustanovama

Š. M.

16. 10. 2023. u 11:33

GRAD će povećati plaćanje privatnih vrtića sa 28.000 na 33.000 dinara, saopštio je danas Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПРИВАТНЕ ВРТИЋЕ 33.000 ДИНАРА Шапић: Град ће директно уплаћивати новац установама

Foto Shutterstock

- To će roditeljima olakšati budžet, to je sigurno, ali je i prilika da se otvori još više vrtića te vrste, kako bi nestala lista čekanja - kaže Šapić.

- Takođe, grad će direktno uplaćivati novac vrtićima, tako da roditelji neće imati tu obavezu. Ovo su sve stvari koje će biti usvojene u novembru na sednici Skupštine grada. Sve ovo će promeniti sliku grada, i uspećemo u svojim namerama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis