NOVO IGRALIŠTE: Mališani na Savskom vencu dobili još jedan kutak za uživanje

B. B.

19. 10. 2023. u 15:40

MALIŠANI na Savskom vencu su dobili još jedan kutak za uživanje - dečje igralište i fitnes teren na otvorenom koji se nalaze u Ulici Flore Sends.

НОВО ИГРАЛИШТЕ: Малишани на Савском венцу добили још један кутак за уживање

Foto: Beoinfo

Nekada zapušteni prostor u ovom delu opštine sada je postao novi kutak za zabavu i sportske aktivnosti. Igralište je opremljeno klackalicama, ljuljaškama, toboganom, vrteškom i njihalicama, dok su na fitnes terenu postavljene sprave za vežbanje. Na ovom prostoru roditelji će moći svoje vreme da namene sportu dok njihovi mališani uživaju u dečjem kutku opremljenom savremenim i bezbednim rekvizitima. Izgrađene su i pristupne staze,  postavljene klupe, đubrijere, zaštitna ograda i osvetljenje.

– Kao što smo obećali deci i roditeljima, opština je izgradila još jedan kutak za najmlađe - rekao je Miloš Vidović, predsednik opština obilazeći igralište. - Drago mi je da smo zahvaljujući inicijativama naših građana izgradili dečja igrališta, kutke za igru, sport i rekreaciju. Na teritoriji Savskog venca u proteklih sedam godina izgrađeno je i obnovljeno više od 20 dečjih igrališta i sportskih terena, što je potvrda da su potrebe najmlađih prioritet u radu Opštine Savski venac. Ovaj projekat je jedan od pokazatelja kako ova opština nastoji da građanima obezbedi što bolju sredinu za život i odrastanje, ali i znak dobre saradnje između opštinskog rukovodstva i građana.

U narednom periodu na prostoru ovog igrališta u planu je sadnja novih stabala drveća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave