PODRŠKA ĐACIMA I RODITELJIMA: Ministarka prosvete posetila OŠ "20. oktobar" u Novom Beogradu

B.B.

21. 11. 2023. u 16:19

MINISTARKA prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović, posetila je OŠ "20. oktobar" i razgovarala sa rukovodstvom, zaposlenima i učenicima, posle učestalih pretnji napadom i postavljanjem bombe.

ПОДРШКА ЂАЦИМА И РОДИТЕЉИМА: Министарка просвете посетила ОШ 20. октобар у Новом Београду

Tanjug

Ona im je pružila podršku u ovoj situaciji i upoznala zaposlene sa informacijama o preduzetim pojačanim merama koje sprovode sve službe zadužene za zaštitu i održavanje bezbednosti, saslušala predloge i naglasila da se radi na povećanju internet bezbednosti i edukaciji u okviru ove oblasti.

Osnovna škola "20. oktobar" formiraće Tim za krizne intervencije koji će uz podršku Ministarstva prosvete realizovati Akcioni plan.

Kao vid podrške u ovoj situaciji uprava škole proslediće zaposlenima i roditeljima video materijale koje je dostavilo Ministarstvo prosvete. Oni su, takođe, informisani i da postoji mogućnost psihološkog savetovanja u Dečijem kulturnom centru, svakog dana od 10 do 18 časova. U školi će dodatno biti organizovana i tribina za roditelje.

U školi je u ponedeljak održan sastanak predstavnika Ministarstva prosvete, Školske uprave Beograd i Instituta za mentalno zdravlje, kako bi bila pružena hitna podrška zaposlenima i učenicima zbog učestalih pretnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)