RANIJE SNIMLJENI GLODARI, A SAD GOLUB: Ponovo užas u beogradskoj pekari

Novosti onlajn

15. 12. 2023. u 17:40

U PEKARI u Kosovskoj u Beogradu 10. decembra snimljena su dva pacova, jedan je šetao u vitrini gde se nalazila hrana, a drugi je stajao kod kase. Na društvenim mrežama je objavljen novi snimak na kom se vidi kako golub kljuca hleb u pekari koja ima isto ime, ali se nalazi u Ulici kralja Milana.

РАНИЈЕ СНИМЉЕНИ ГЛОДАРИ, А САД ГОЛУБ: Поново ужас у београдској пекари

Foto: Printskrin Instagram/serbialive_beograd

Snimak je objavljen na Instagram stranici Serbialive beograd i navodi se da će neko kupiti hleb koji je kljucao golub. Inače, za golubove se navodi da su "leteći pacovi" jer bakterije i glivice u njihovom izmetu i ektoparaziti na perju izazivaju bolesti kod ljudi. 

Foto: Printskrin Instagram/serbialive_beograd

Podsetimo, iz pekare u kojoj su snimljeni pacovi su ranije ispričali da je u tom lokalu deratizacija i dezinsekcija urađena samo nekoliko dana pre nego što je došlo do nemile situacije. 

- Ne znam šta da kažem, mnogo mi je neprijatno. Baš me je sramota. Zaista o svemu vodimo računa, deratizaciju i dezinsekciju smo uradili mesec dana pre predviđenog roka. Trebalo je da je uradimo u januaru baš sa ciljem da ne dođe do problema. Uradili smo je 4. decembra i trebalo je da budemo mirni šest meseci do sledeće. Ali desilo se šta se desilo. Ne mogu rečima da opišem koliko mi je neprijatno - ispričala je ranije za naš portal Biljana Marković koja je zaposlena u pekari.

BONUS VIDEO: Prvi snimak pekare u Nišu na koju je bačena bomba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima