NAJBOLJE KOŠARKAŠICE IZ "DESPOTA": Predsednik opštine Zvezdara primio mlade sportistkinje

B.B.

18. 12. 2023. u 13:22

PREDSEDNIK opštine Zvezdara Vladan Jeremić je, sa članom opštinskog Veća zaduženim za sport Miroslavom Lazićem, ugostio učenice OŠ "Despot Stefan Lazarević", pobednice opštinskog i gradskog prvenstva u košarci i njihovog nastavnika Zorana Đorđevića.

НАЈБОЉЕ КОШАРКАШИЦЕ ИЗ ДЕСПОТА: Председник општине Звездара примио младе спортисткиње

Foto: Opština Zvezdara

- Opština Zvezdara puno pažnje poklanja razvoju sporta na opštini, a posebno školskom, i daje punu podršku takmičenjima na kojima učestvuju đaci zvezdarskih škola - rekao je Jeremić. - Čestitam vam na osvojenim prvim mestima u košarci i basketu tri na tri na gradskom prvenstvu, jer je vaš uspeh ostvaren u veoma jakoj konkurenciji 35 škola. Nadam se da ćete i na međuokružnim takmičenjima ostvariti dobre rezultate, što vam od srca želimo.

Ekipu OŠ "Despot Stefan Lazarević" koja je osvojila prvo mesto na opštinskom i gradskom prvenstvu i koja se plasirala na međuokružno takmičenje čine učenice sedmog i osmog razreda - Maša Damjanac, Mila Janković, Luna Knežević, Anastasija Pavlović, Emilija Vasiljević, Lana Popović, Nina Cvijović, Nataša Nikolić, Helena Arsić, Sofija Stojanović i Teodora Stanišić.

Kao prvoplasirane na gradskom prvenstvu u basketu tri na tri na međuokružno takmičenje su se plasirale Luna Knežević, Maša Damjanac, Sofija Stojanović i Anastasija Pavlović. Ekipa "Despota" je dala i dva najkorisnija igrača na gradskom prvenstvu, pa je tako za MVP gradskog prvenstva u košarci proglašena Sofija Stojanović, dok je MVP takmičenja u basketu tri na tri postala Luna Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije