ULEPŠALI IM PRAZNIKE: Opština Čukarica obradovala mališane bez roditeljskog staranja

B.B.

26. 12. 2023. u 15:38

NOVOGODIŠNjE i Božićne praznike opština Čukarica je i ove godine, ulepšala deci bez roditeljskog staranja sa njene teritorije, koji su smešteni u dečijim domovima i dečijim selima širom Srbije, kao i mališanima na porodičnom smeštaju u hraniteljskim porodicama.

УЛЕПШАЛИ ИМ ПРАЗНИКЕ: Општина Чукарица обрадовала малишане без родитељског старања

Foto: Opština Čukarica

Predsednik opštine Srđan Kolarić i članica Veća Stana Lukić uručili su 144 vaučera za kupovinu sportske opreme i igračaka, u vrednosti od 9.000 dinara

Pozdravivši decu i hranitelje koji brinu o njima, Kolarić je istakao da mu je veliko zadovoljstvo da opština već deseti put, priprema i organizuje lepo druženje sa mališanima i u prilici i da im poklonima učini praznike još svečanijim.

- Drago mi je da su danas sa nama i hranitelji koji se nesebično trude da deca odrastaju u pravom porodičnom okruženju, da izrastaju u dobre i vredne ljude, na čemu smo im svi zahvalni - rekao je Kolarić. - Zahvalnost dugujem i našoj članici Veća Stani Lukić koja je došla na ovu ideju, i evo posle čitavu deceniju, zajedno se družimo i praznicima radujemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave