DOČEK NA TRGU: Muzički spektakl za Srpsku Novu godinu

B.B.

07. 01. 2024. u 17:40

BEOGRAĐANI i gosti prestonice moći će da uživaju u dočku pravoslavne Nove godine na Trgu republike.

ДОЧЕК НА ТРГУ: Музички спектакл за Српску Нову годину

Foto: N. Skenderija

U subotu, 13. januara, na Trgu republike u Beogradu u 21.30 časova,  očekuje muzički spektakl u kome će nastupiti Saša Matić i Tea Tairović. 

U sklopu niza kulturnih i zabavnih aktivnosti koje je Grad Beograd priredio svojim građanima i gostima tokom manifestacije „Beogradska zima 2023/24” organizovan je i doček Srpske nove godine. Od 11. decembra posetioci su mogli da uživaju u nastupima više od 60 izvođača džez, bluz, rok, pop i narodne muzike na šest bina u centru grada kao i kod Muzeja savremene umetnosti u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata