URUČENI SERTIFIKATI: Šesta generacija akademaca završila stručnu praksu u opštini Stari grad

B.B.

09. 01. 2024. u 14:28

NOVA generacija praktikanata uspešno je završila tromesečnu stručnu praksu u organizacionim jedinicama opštine Stari grad. Kroz šest ciklusa stručne obuke u protekle tri godine je prošlo oko 100 studenata i diplomaca Univerziteta u Beogradu.

УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ: Шеста генерација академаца завршила стручну праксу у општини Стари град

Foto: Opština Stari grad

- Prema izveštajima mentora, rukovodilaca odeljenja i službi, poverene zadatke ste obavljali uspešno, savesno i odgovorno - rekao je Radoslav Marjanović, predsednik opštine prilikom uručenja sertifikata. - U protekom periodu naša opština je širom otvorila vrata obrazovanim i mladim ljudima, sa ciljem da kroz praktični rad steknetee dodatna znanja koja će vam omogućiti da se usavršite.

On je najavio da je opštine Stari grad usvojila lokalni akcioni plan za mlade za period 2024-2026. godine. Program stručne prakse će biti nastavljen i ove godine, jer se pokazao kao dobra poslovna šansa i preporuka za mlade ljude.

- Zato od vas očekujemo predloge, mišljenja i sugestije, jer nam je to jako važno kako bismo ovaj program unapredili i mladim ljudima, posebno pravnicima, pružili dodatnu šansu da se upoznaju sa radom opštinske i državne uprave- poručio je Marjanović.

Praktikanti ističu da su tri meseca prošla brzo i dinamično, da su njihova iskustva pozitivna, posebno jer su naišli na dobar prijem kod starijih kolega koje su se trudile da im prenesu stručno znanje, da ih poduče i isprave eventualne greške u radu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)