NOVOGODIŠNJE JELKE SADA KRASE OVAJ DEO GRADA: Mališani iz vrtića posadili 51 stablo četinara

S.V.

02. 02. 2024. u 16:50

JELKE koje su tokom novogodišnjih i božićnih praznika krasile domove Beograđana, posađene su juče na Dorćolu, u okviru tradicionalne akcije JKP "Zelenilo".

НОВОГОДИШЊЕ ЈЕЛКЕ САДА КРАСЕ ОВАЈ ДЕО ГРАДА: Малишани из вртића посадили 51 стабло четинара

beoinfo

 Posađeno je 51 stablo različitih vrsta četinara koji su krasili domove sugrađana tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Jelke su zasađene na zelenoj površini u Pančićevom parku na Dorćolu uz pomoć mališana iz vrtića sa Starog grada. Tom prilikom, deca su od stručnjaka naučila kako se pravilno sade stabla drveća, zašto je važno čuvati biljke i ostali živi svet koji nas okružuje. Saznali su i kako se drveće neguje posle sadnje.

Građanima koji su kupili jelke sa busenom, a nisu imali gde da ih zasade posle praznika, „Zelenilo” je pružilo mogućnost da jelke donesu u rasadnike u Vojvode Stepe 405 ili Marije Bursać bb. Sugrađani i dalje mogu donositi jelke, a radnici „Zelenila” će ih posaditi na površinama gde je planirana sadnja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)