IZVADILI KOCKE VRATILI ASFALT: Nakon radova na delu Vasine ulice umesto kocki vraćen "stari dobri" asfalt

A. Z. K.

12. 02. 2024. u 17:58

RADOVI u Vasinoj ulici, koji su počeli u petak, danas su završeni.

ИЗВАДИЛИ КОЦКЕ ВРАТИЛИ АСФАЛТ: Након радова на делу Васине улице уместо коцки враћен стари добри асфалт

Foto: Printscreen

Deo ispred Narodnog pozorišta više nema kocke, već je asfaltiran.

Tokom velike rekonstrukcije Trga republike, na jednom delu Vasine ulice bile su postavljene kocke međutim, putari su ih izvadili u subotu i ovaj deo prekrili slojem asfalta.

Nova saobraćajna podloga koja je bila postavljena tokom sređivanja centralnog gradskog trga pokazala se kao loš izbor, a pre mesec dana na društvenim mrežama pojavila se i fotografija dela Vasine ulice na kojoj se videlo da je nova saobraćajna podloga ulegla. Potom je odlučeno da putari iz JKP "Beograd put" ponovo postave asfalt.

Putari su zamenili samo deo kojim se kreću automobili, a ploče su ostale na delu trotoara. Od petka uveče zbog radova u centru grada, linije koje saobraćaju preko Trga republike vozile su izmenjeno. Od danas se trolejbusi vraćaju na svoje ustaljene rute.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom