"PARKING SERVIS" OTVARA 13. SEZONU AKCIJE "PARKIRAJ I BICIKLIRAJ": Na raspolaganju 700 bicikala

Š.Marović

09. 04. 2024. u 13:02

JKP "Parking servis" otvora trinaestu sezonu akcije "Parkiraj i bicikliraj", a nabavljeno je 190 novih bicikala, tako da će korisnicima na raspolaganju biti 700 dvotočkaša.

ПАРКИНГ СЕРВИС ОТВАРА 13. СЕЗОНУ АКЦИЈЕ ПАРКИРАЈ И БИЦИКЛИРАЈ: На располагању 700 бицикала

Foto: Tanjug

U okviru akcije, vozači koji parkiraju automobile na parkiralištima "Ada Ciganlija" i "Milan Gale Muškatirović", kao i u garažama "Obilićev venac", "Zeleni venac" i "Masarikova", mogu na besplatno korišćenje da preuzmu dva bicikla za odrasle i dva dečja.

Nabavljen je i takozvani gradski bicikl, za vožnju po tvrdoj podlozi. Novi bicikli imaju korpu i spuštenu središnju šipku, što će posebno odgovarati početnicima. Osim nekoliko klasičnih modela na raspolaganju je i dvotočkaš opremljen sedmostepenim menjačem i širokim gumama, za vožnju po zahtevnijim podlogama, poput peska i šljunka.

Bicikli mogu da se preuzmu samo uz ličnu kartu, svakog dana od 9.00 do 21.00 čas. Korišćenje bicikala je besplatno, a plaća se samo redovna cena parkinga. U prethodnoj sezoni bicikle "Parking servisa" vozilo je oko 70.000 korisnika. Najveći broj njih na raspolaganju je na parkingu Ada Ciganlija, na kome celodnevno parkiranje košta 150 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)