AKCIJA OPŠTINE OBRENOVAC "ASFALT DO SVAKE KUĆE": Nov asfalt u Grabovcu

Š.M.

23. 04. 2024. u 15:26

U Donjem kraju u mesnoj zajednici Grabovac, u okviru programa "Asfalt do svake kuće" u toku su radovi na izgradnji putne infrastrukture.

АКЦИЈА ОПШТИНЕ ОБРЕНОВАЦ АСФАЛТ ДО СВАКЕ КУЋЕ: Нов асфалт у Грабовцу

GO Obrenovac

Završne radove na asfaltiranju saobraćajnice u ovom delu MZ Grabovac obišao je predsednik opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima. Radovi na izgradnji puteva obavljaju se na predlog Saveta mesne zajednice.

- Trudićemo se da u narednih nekoliko dana asfaltiramo sve što smo predvideli za prvi ciklus radova - rekaobje predsednik MZ Grabovac Aleksandar Ljubenović. - Ovom prilikom zamolio bih građane za malo strpljenja. Takođe, napomenuo bih da je u prethodnom periodu u Grabovcu nedostajalo više od 60 kilometara asfalta. Međutim, zahvaljujući realizaciji projekta koji podrazumeva izgradnju putne infrastrukture, u ovoj mesnoj zajednici trenutno fali oko 20 kilometara asfalta, što će u narednom periodu biti nadoknađeno.

On je istkao da je u planu i postavljenje ulične rasvete na mestima gde ona nedostaje. Tokom aprila i maja očekuje se završetak radova koji su započeti početkom proleća, radiće se na izgradnji putne mreže i u mesnim zajednicama Dren, Ušće, Konatice, Jasenak, Mislođin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)