PROSVETNA inspekcija Grada Beograda donela je danas rešenje o privremenoj zabrani rada predškolske ustanove „Zamak" na Voždovcu u kojoj je kamerama zabeleženo grubo, nestručno i nesavesno ophođenje prema deci, saopštio je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu.

sima

25.01.2021. 17:15

Koliko je ovakvih vrtića u Srbiji?koji nemaju stručno i kvalifikovano osoblje za vaspitanje i razvoj ovakvih mališana. Ja mislim da bih to bijo svaki drugi vrtić mimo državnih. Privatne vrtiće treba zatvoriti,i ovoriti državne. Dobijaju državne dotacije a vidite šta rade sa decom. 4 namesto 8 vaspitačica i to bez stručne spreme?žalosno,a još pored toga bahate i frustrirane i nekažem još kakve osobe. Znači u startu je čista zarada vrtiću 4 plate osoba koje tamo nedostaju. Najstrožije kaznuti držitelja ovog vrtića i to zatvorom,ne samo novčanom kaznom. Da su tamo bila njihova deca kako bi ih mazili i učili pesmice. To je tamo sve samo banda lenčuga.

Ivana

25.01.2021. 17:18

Uvek se nešto preduzima tek kada se nešto nažalost već desi,ko im je uopšte izdao dozvolu za rad i zvanje vrtića ako prethodno nisu već imali obezbedjen stručni kadar,nego pare u nečiji dzep pa svako očigledno može vrtić da otvori