NA području Donjeg polja i Vinogradske ulice, u samom centru Surčina, nesavesne osobe su u toku prošle nedelje napravile divlju deponiju, tako što su na tom prostoru bacile oko sedam tona smrznutih pilećih nogica!

Veki

23.02.2021. 09:00

Surcinske firme koje rade realno, su najveci peraci novca, pa su ovi kobojagi angazovali takvu firmu da ne bi licno odgovarali. Premazani su svim bojama.Tu treba dovesti citav odred za sprecavanja kriminala.

acauros

23.02.2021. 13:03

To samo govori koliko smo retardiran narod. Vucicu kazne povecaj novcane a za ovakve prestupnike i zatvorske. Policiji veca ovlascenja a korumpirane policajce napolje.

Baki

23.02.2021. 15:51

Јефтиније би их изашло да су сваком пару ногица платили авионску карту до Индонезије.Успешно коорднисана акција.Нит' орао нит' копао милионче бам..Као да багер иде на ракетно гориво а да њиме управља стручњак за нуклеарну физику стално запослен у NASA.

Nenad

23.02.2021. 16:46

Milion i po dinara za odnosenje oko 7 tona otpada? Naravno da treba kazniti odgovorne za bacanje otpada jer svuda nicu divlje deponije ali takodje smatram da se ovde neko dobro "ugradio"

Djordje

23.02.2021. 17:11

Pisete vise o pilecim nogicama nego o tome ko je odgovoran i jako ce se pronaci?! Kolike kazne slede za to? I zasto policija nije odmah reagovala ako su se gradjani svadjali s tim koji je izbacivao iz kamiona smrznutu piletinu!? Kao da zaboravljate da je vas posao medija i da su ovo osnovna pitanja koji bi jedan medij trebao da uputi na odgovatajuce mesto?! Ne treba gradjani da jure da se biju i svadjaju to je posao komunalne policije!