СПРЕМИ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Брза пита са спанаћем - Без брашна, идеална за све који имају проблем са глутеном

Новости онлине

05. 04. 2024. у 07:00 >> 12:36

НЕМА тог рецепта којем се више обрадујемо од оног који изискује само сједињавање састојака, који одмах иду у рерну.

СПРЕМИ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Брза пита са спанаћем - Без брашна, идеална за све који имају проблем са глутеном

Фото: Shutterstock

Ова брза пита без брашна постаће ваше омиљено решење за доручак када су сви код куће. Иделна за доручак, или вечеру.

А како се спрема без пшеничног брашна, одлична је за све који реагују на глутен.

 

Састојци за брзу питу без брашна:

120 г овсених пахуљица (самељите)

150 г ситног сира
2 јајета
1 кашичица маслиновог уља
пола кесице прашка за пециво
прстохват соли
200 мл јогурта
2 шаке исецканог бејби спанаћа

Припрема брзе пите без брашна:

Припрема је никад лакша - све што треба да урадите јесте да сједините све састојке и то одмах иде на печење.

По жељи поспите мало сусама преко. Рерну загрејте на 180 степени и пеците питу све док не порумени.

Пријатно!

(Она/Телеграф)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

АМЕРИ У ШОКУ: Српски монах им открио како је Дарко Миличић успео, а он - зашто се одрекао кошарке, купио 10.000 риба и нокаутирао коња