СВЕ ШТО ВАМ ЈЕ ПОТРЕБНО ЈЕ АЛУМИНИЈУМСКА ФОЛИЈА: Корисник Тик-тока је објаснио како да продужите рок трајања хлеба

Novosti online

20. 03. 2024. у 07:00

ПОМОЋУ овог једноставног трика продужите рок трајања хлеба.

СВЕ ШТО ВАМ ЈЕ ПОТРЕБНО ЈЕ АЛУМИНИЈУМСКА ФОЛИЈА: Корисник Тик-тока је објаснио како да продужите рок трајања хлеба

Фото Shutterstock

Уколико желите да продужите рок трајања свог хлеба, требало би да га замрзнете у алуминијумској фолији.

"Најбоље је да купујете свеж хлеб у пекари. Међутим, он не траје дуго, већ се после два дана појављује буђ. Требало би да га замрзнете уколико желите да му продужите рок трајања", каже он, додајући да би, пре него што замрзнете хлеб, требало да га оставите добро да се охлади.

Фото Shutterstock

"Уколико сте узели векну, а она је још увек топла, оставите је да се охлади. Даље, подела на порције је овде јако битна. Задржите делове које ћете одмах да употребите, а остатак хлеба поделите на порције. Свако парче хлеба добро обмотајте фолијом".

Фолија ће сачувати хлеб у замрзивачу.

(Super Žena/B 92)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
УЖАС НА ДУНАВУ: Сударила се два брода, има мртвих, трага се за несталима

УЖАС НА ДУНАВУ: Сударила се два брода, има мртвих, трага се за несталима

ДВЕ особе су погинуле, а пет се води као нестало када су се два брода сударила на Дунаву, код мађарског града Вероце, око 50 километара северно од Будимпеште, саопштила је данас полиција.

19. 05. 2024. у 12:04

Коментари (0)

ЛЕТОВАЊЕ ОД 380 ЕВРА: Хит понуда - авионом на 8, 11 или 12 дана на овој дестинацији (ФОТО)