СОС ОД РЕНА: Бољи него куповни, а коштаће вас дупло мање

Новости онлине

18. 04. 2024. у 09:00

Додајте савршен сос вашем јелу. Љуткаст, ароматичан и деликатесан.

СОС ОД РЕНА: Бољи него куповни, а коштаће вас дупло мање

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 100 г свежег корена рена
  • 200 мл павлаке
  • 50 мл слатке павлаке
  • Соли по жељи
  • 1/4 кашичице мирођије

Припрема:

Корен рена ољуштите и изрендајте на ситно.

У чинију ставите рендани рен, павлаку и слатку павлаку и све добро промешајте.
Посолите смешу и по жељи додајте мирођију, па све поново промешајте.
Сос можете јести одмах или га чувати у фрижидеру.                                                               

(trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЗОРАН ВАНЕВ: Од Јужне пруге до Швице (ФОТО)