ОВАКВУ ДО САДА НИСТЕ ЈЕЛИ : Паста сласна и ароматична, са сезонским поврћем

Novosti online

18. 02. 2024. у 07:30

СЛАСАН спој тестенине и поврћа са месом и моцарелом, прави је рај за непца.

ОВАКВУ ДО САДА НИСТЕ ЈЕЛИ : Паста сласна и ароматична, са сезонским поврћем

Фото Shutterstock

Потребно:

* паковање пасте, по избору 

* 250 мл павлаке за кување
* 150 г моцареле
* једна тиквица
* мало грашка 
* шака кукуруза шећерца
* зачини по жељи
* 100 г сланине или сухомеснатог, по избору

Припрема:

Тиквице исецкајте на коцкице и пропржите на мало воде и уља заједно са сецканом сланином. Додајте грашак и шећерац, па динстајте док поврће не омекша. Зачините по жељи сољу или вегетом, додајте и мало бибера, па налијте павлаку за кување. Додајте куване и оцеђене шпагете, промешајте, па додајте измрвљену моцарелу. Још једном промешајте да се моцарела свуда распореди и служите док је још топло.

(Trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
УКРАЈИНСКИ ГЕНЕРАЛ У ШОКУ: Шта ће 60 посто официра Генералштаба у рововима?

УКРАЈИНСКИ ГЕНЕРАЛ У ШОКУ: Шта ће 60 посто официра Генералштаба у рововима?

УКРАЈИНСКО руководство је почело да формира јуришне јединице од изузетно цењених кадровских официра Генералштаба који поседују тајне информације, а то би могло да угрози безбедност Украјине, оценио је пензионисани генерал Оружаних снага Украјине Сергеј Кривонос за јутјуб канал "Прјамој".

29. 05. 2024. у 21:39

Коментари (0)

БРУКА КАКВУ РОЛАН ГАРОС НЕ ПАМТИ: Русија у шоку, нико не верује шта се дешава у Француској (ФОТО)