КЕБАБ је чувено турско јело које се прави од млевеног меса.
Повезане вести
ПИКАНТАН И СОЧАН РУЧАК: Бело месо запечено са сиром и љутом папричицом
Ово је најбољи начин да направите бело месо, а само треба да га лепо зачините, а онда поспете сиром и љутом папричицом, па запечете.
10. 05. 2024. у 11:56
КАРАЂОРЂЕВА ШНИЦЛА: Сви је волимо, а ево како се прави
Сваки залогај је гурмански доживљај, чисто уживање.
04. 05. 2024. у 07:00
НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна
Уколико волите да једете ћевапе сигурно знате да они нису исти на сваком месту.
06. 05. 2024. у 11:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КАФАНСКИ СВИЊСКИ ГУЛАШ: Заситни ручак с месом који свима успева и иде уз све
Једноставан, а феноменалан рецепт за домаћи гулаш од свињетине. Научите како направити најукуснији гулаш са свинским месом, много црног лука и на масти.
28. 04. 2024. у 09:00
ВРХУНСКА ПОСНА ПУЊЕНА ПАПРИКА: Лепша и укуснија него са месом
Богате укусима, а хранљиве, одличан су предлог за дневни мени.
29. 04. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
КИФЛИЦЕ СА СИРОМ, СЛАНИНОМ И МЛАДИМ ЛУКОМ: Пециво савршеног укуса и мириса
Мекане кифлице можете да направите без превише муке и труда, а обавезно их напуните сиром, сланином и младим луком јер су невероватно укусне.
19. 05. 2024. у 08:00
МОСКВА ШНИТ: Посластица за сва времена и све прилике
Не постоји особа која није чула или пробала најпознатију београдску торту - Москва шнит - а можете лако да је направите и код куће.
19. 05. 2024. у 07:00
ЗАПЕЧЕНИ КРОМПИР СА МЛЕКОМ И СИРОМ: Прилог без којег не можете да замислите ниједан оброк
Кромпир и месо су комбинација коју сви воле. Сада направите кромпир из рерне са млеком и послужите са месом или салатом.
19. 05. 2024. у 07:00
МАФИНИ СА КОКОСОМ И ЧОКОЛАДОМ: Омиљени дезерт сваког детета
Готови су за 20 минута и гарантујемо да укусније мафине скоро нисте пробали .
18. 05. 2024. у 18:25
САВРШЕН КОЛАЧ СА КАЈСИЈАМА И ОРАСИМА: Једноставна а преукусна посластица
Воћни колач коме ћете се враћати.
18. 05. 2024. у 13:32
Коментари (0)