ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који вам треба мало времена, а дуго ће вас држати ситим

Новости онлине

13. 04. 2024. у 12:00

Састојци нису скупи, а јело се лако спрема. Одлично за дане поста или дијеталну исхрану.

ПОСНИ ГУЛАШ ОД ШАМПИЊОНА: Ручак за који вам треба мало времена, а дуго ће вас држати ситим

Foto: Jutjub/Printskrin/

Састојци:

  • 500 г шампињона
  • 400 мл куваног парадајза
  • 3 главице црног лука
  • 2 листа ловора
  • 1 кашичица сувог биљног зачина
  • 1 кашичица слатке млевене паприке
  • 1 кашичица љуте млевене паприке
  • 100 мл уља

Припрема:

У тигању на загрејаном уље издинстајте црни лук. Кад омекша, додајте шампињоне сечене на кришке па динстајте док не омекшају, уз непрестано мешање. Након што вода скоро испари, додајте зачине и налијте кувани парадајз. Динстајте десетак минута, уз повремено мешање. Служите уз прилог по жељи. Пријатно!     

(Тrpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

АМЕРИ У ШОКУ: Српски монах им открио како је Дарко Миличић успео, а он - зашто се одрекао кошарке, купио 10.000 риба и нокаутирао коња