NOVOIZABRANI predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je jasna njegova pozicija po pitanju povlačenja priznanja nezavisnosti tzv. Kosova.

Vuk07

05.04.2023. 00:02

Ista kopija.Kao da slusam Zdravka Krivokapica. Svi smo u jednom trenutku pomislili evo promena A sta ispade na kraju sa Z Krivokapice Dozvolio sebi da Dritan Abazović potpise ugovor sa SPC. A Krivokapic ostade crna mrlja za Srpski rod. Zato videcete prvo ide da se ispoveda u Brisel kad se vrati, tek cemo videti koje 10 bozije zzapovesti ce da dobije od zapada. Ali posto on nema sva ovlascenja da odlucuje kao presednik. Videcemo sta ce palamentarni izbori pokazati. Da ne bude DF kao stranka pobednik izbora 2020. Ostane po strani bez ijedne ministarske fotelje. Jer su tri lidera dozvolili da sami sebe ponize A. Mandić M. Knezevic i N Medojević. Nadam se da uh vise niko nece uslovljavati. Jer srpski narod jos uvek nije na cistom mora da ima sva prava da ne bude diskriminacije Kao sa srpskim jezikom ili da ih gleda ostatak Crne Gore kao manjinu. Da im ne otima pravo na religiju i oduzima drzava SPC njihovu imovinu.

Karlo Veliki

05.04.2023. 00:10

Vreme je da zaboravimo postojanje Crne Gore, ali i da se cesce secamo da tamo ima srpskog naroda, i sa njima treba imati jake veze.. Trebamo se okrenuti daleko vise Republici Srpskoj, a na medjunarodnoj sceni Budimpesti i Atini, uz opstu neutralnost... Ove junaaa-cine mi se gade.

Milan

05.04.2023. 00:29

Nije potrebno ni da dolaziš u Beograd ponadali smo se nečemu boljem, ali sa ovom izjavom odmah si brže bolje pokazao pravo lice, i što pre uprskao sve , narod je jedna stvar a politika sasvim druga . Isti đavo samo drugo pakovanje. Sa tom izjavom nisi ti ništa više uradio prema nama, već samo nastavak iste politike koju je dosad vodio milo ,samo nekim smirenim i blažim tonom i ništa više od toga, zapadni plaćenik, samo nastavi tako i nema greške.

Branko

05.04.2023. 00:33

Jakove, ako NATO i SAD nisu izvršili agresiju na Jugoslaviju, onda neko može da kaže da ni Rusija nije izvršila agresiju na Ukrajinu. Razmisli malo pa reci hop.

Solo

05.04.2023. 01:24

Mozda ce da dodje dan Jakove kad ce Srbija da prisvoji svoje Srbe sa njihovom teritorijom u tvojoj Crnoj gori pa cemo da vidimo kako ce te na to da reagujete...!!

DaDjo

05.04.2023. 01:34

Ode Milo dodje Milatović, blago Crnoj Gori. Ali dzaba i Milina bivsa i Milatovićeva buduća politika sa ciljom i nadom brzog ili budućeg članstva u EU, jer u EU neće ući dok se nepokažu kao sto posto provereni neprijatelji Srba za to im je potreban rat sa Srbijom, proterivanje Srba iz Crne Gore i jedino tako će brzo da udju u EU bez obzira na sve sto su do sada učinili.

Milorad Zemun

05.04.2023. 02:51

Pa podržali ste invaziju na Srbiju i priznali Kosovo iako nam je oteto. Dišemo i vama za vratom, otići će Ameri, milom ili silom, vrlo uskoro.

Janko Petrović

05.04.2023. 03:07

Biće ovaj mnogo žešći od Mile..ovaj izgleda nije vaspitivan na vrednostima pravoslavlja i patrijahalnog odnosa prema vrednostima svog naroda pre 700 ili 550..ili 120 godina..ovaj je kameleon..ponovo su sluge tuđe filozofije i trikova

Bratomir

05.04.2023. 04:40

Pravi mali Evropejac ! Crna Gora gnezdo kukavicjih jaja …! Samo jako Milatovicu … I ti ce isto biti rusen jednog dana na demokratski nacin… Koja je razlika izmedju Mila I Jakova … Ista prica.. Ovaj ce biti gori od Mila !!! Pizdrav braci Srbima u Crnoj Gori..! Ljubi vas Brat !

Vukman

05.04.2023. 05:49

Овај ми изгледа да је бољи од Ђукановића по питању спољне политике. Русима После ове изјаве ће се трести гаће.

istina

05.04.2023. 06:04

Novi presednik pa sta euforija neosnovana ,izdajnicka politika tek ce se manifestovati .U zivotu treba se suociti sa onim sto usi nevole da cuju tada bez realosti zabluda ostaje vodilja.

Vec vidjeno

05.04.2023. 06:47

Milativic je vec na startu napravio grub prekrsaj u dobrosusedskim odnosima.Preko 100 zemalja nije priznalo Kosovsku drzavnost.Rezolucija 1244 kojom Kosovo pripada Srbiji obavezuje i Crnu Goru da postuje medjunarodne zakone.

Rale

05.04.2023. 06:52

Milo, mislim novoizabrani Milo, nemoj da ideš najpre u Brisel, "normalno" Beograd ti je poslednji, tako ti kažu gazde, prva poseta da ti bude kod prvog komšije, kod bratskog naroda, svakako u pitanju je Priština.

Slaven

05.04.2023. 06:57

Ma nista nije realno.ni sa tobom,samo NF treba sirom da otvori oci na sledecim izborima. A Srbija manje da veruje evroatlantistima .... i da ostane svoja.

gile

05.04.2023. 07:01

OVAJ! MILO ĆE BITI "MELEM"! VI MISLITE DA JE DOTIČNI STVARNO POBEDIO! SAMO TAJNO SMENJEN,BEZ POMPE! POSLUŠNIK ZAPADA,PRE IZBORA TAJNO RAZGOVARANO SA MILOM I JAKOVOM,I GOTOVA PRIČA! JAKOV I KRIVOKAPIĆ JOŠ GORI OD ĐUKANA!

djodja31

05.04.2023. 07:02

Pravi đetić,samo da se dočepa vlasti pa ću ja po svom.DF ponovo izigran proći će kao i sa Krivokapićem, a verovatno i gore nego sa Đukanovićem,živi bili pa videli.A kako je kulturno odgovorio Vučiću na ponudu da prvo dođe u Beograd,prvo Brisel,pa potom Priština,Zagreb,...a od Srbije brašno,šećer,ulje,idt.i naravno turiste.Sve poganija sorta!

db

05.04.2023. 07:12

Dobar dan srpski svete doša' vam je mali Milo ! Bratski je poželjno bratu ne priznati učinjenu štetu . Brat će da oprosti i proguta takvu žabu. Mene , vaša , nikad moja ,bratska država ne interesuje. Zbogom zauvek Crna Goro .

zoran

05.04.2023. 07:22

Није реално да после десет година променимо одлуку.На летовање у Грчку наравно...

Kole

05.04.2023. 07:39

A koje pa očekivao? Ti si američki dečko! Dokosurićeš šaku jada. Ali vidi, kako sj mogli šiptari tako mogu i Srbi. Pa ćeš imati frku!

mp

05.04.2023. 07:47

A na Kosmet nije bilo agresije i to je njemu i njemu sličnima takođe jasno i reće da je to presedan i odnosno sve su presedani đe je interes zapada da bude presedan ... a i on nije nikakav političar nego samo neki sprovodnik poslova kojega su postavili stranci a mi ludi Srbi opet biramo manje zlo ili nam se čini manje koje nastavlja istim zacrtanim planom i stalno je već vjekovima neko prisutan za koga mislimo da je naš a on uporno svakim danom dokazuje da nije i da radi protiv nas a opet je tu i trpimo ga ... samo zato što smo ludi i posvađani a ovi zlotvori to koriste i instaliraju ovoga ili onoga prije njega kojem će biti dozvoljeno da pljačka dok god radi po njihovom pčlanu a taj je nestanak SRBA!!! BUDITE SE SRBI dok još nije kasno!!!

Gvozden

05.04.2023. 07:53

Pa nismo ni ocekivali od nekog ko u prvu zvanicnu posetu ide u Brisel.Ko se skolovao pod "patronatom"zapadnih demokrata,ali bi mogao jednu stvar da ucinis ,vrati svoje sunarodnike iz Srbije u mesta rodjenja ,bilo bi nam dovoljno.

iz glave

05.04.2023. 07:54

извршена је замена аватара, а иначе веће срамоте су учешће у окупационим снагама и санкције Русији

Vanja

05.04.2023. 07:56

Mogao je i Djukanovic da ostane jer imate isti cilj, ponizavati isti narod a ulizivati se zemlji koja je unistila, opljackala, ubila ………… mnoge zemlje i ljude. Brzo ces biti Bogarde kao i Milo na stetu svoga naroda

Liu Xin

05.04.2023. 08:03

Manevarski prostor, u spoljnoj politici, prvog čoveka države koja je u NATO i čeka članstvo u EU praktično ne postoji. Pre se može reći da samo prati uputstva iz priručnika. Čekamo da vidimo kakav amalgam je zamešan na školovanju u zapadnim centrima za domaću političku scenu.

Bonaparta

05.04.2023. 08:09

Samo politički naivni su mogli tome da se ponadaju. Svi drugi koji iole nešto znaju o međunarodnoj lolitici i zakulisnim radnjama su to znali. Šta mislite Milatović sa tri dana političkog iskustva tek tako se odlučuje pored starih vukova u politici da se kandiduje za predsednika CG, ne on je dobio instrukcije od svojih sponzora ispod čijeg šinjela je izašao. On je projekat Rotšildovih finasijskih krugova kao i Makron. Čim se kandidovao rekao sam ovaj mali pobeđuje, a svi su mi se smejali. Šta mislite zašto prvo ide u Brisel? Ide kod kod svojih političkih "roditrlja" da dobije instrukcije za dalje, šta raditi. Namerno je uništio zdravstveni sistem CG i pre će se sresti sa Ramom i Kurtijem nego sa Vučićem sve po nalogu onih koji su kumovali tkz.nezavisna država Kosovo. Upravo zato je odmah njegova izjava, da nije realno otpriznavanje tkz. Kosova. To i nije njegova nadležnost već vlade CG, ali je to signal i drugima u politici kako da se ponašaju i kakve odluke moraju da donose. Ničija nije do zore pa neće ni njegovih sponzora. To isto tkz. Kosovo više će njih zasvrbeti nego nas i to vrlo brzo.

Cane

05.04.2023. 08:20

"Ne postoji niko u Evropi, a u Crnoj Gori očigledno, ko može da podrži invaziju jedne zemlje na drugu suverenu zemlju.." S obzirom da se na kosovu desila invazija nato pa otimanje od Srbije, pa priznanje raznih koji ponavljaju gore citirano, onda Crna Gora moze priznati Krim i proglasene teritorije kao ruske. -jer nece da povuce priznanje kosova. ??

Peca

05.04.2023. 08:25

Da, da, to je bilo jasno i pre izbora: da je zapadnjački kadar. Tako da se posle ovih izbora može reći "I POSLE TITA TITO". Jedino što očekujem drugačije od Mila je da ne bude "mafijaš". A bilo bi lepo i da ne koči istražne i sudske postupke protiv prethodne vlasti. Mada, .....to će se kad tad uraditi, tj po završetku nastupajćeg rata.

DubaBuda

05.04.2023. 08:26

Pa niste ni dosli na vlast predsednice a vec vodite politiku koja je ne realna imate li svoju glavu ili vam je nose drugi, ako ste na vlasti radi toga da se kaze da ste predsednik onda super a ako nema te mozga onda niste ni trebali da dolazite.

Bojan od Gojaka

05.04.2023. 08:29

Па Председниче ако је Украјина суверена онда је и Србија.Отпризнајте самопроглашено ткзв Косово осим ако нисте лицемери као западњаци

Bane

05.04.2023. 08:55

Pa naravno i Ti si jedan od evropskih presednika Koji je studieao u USA i dobijao Stipendium. Sada nebi dobio na izborima sigurno da nisi njihov student.Demokratski Jel tako

SMOKI

05.04.2023. 08:56

Milatović je samo sofisticiraniji Milo Đukanović. ON je obučeni i iztrenirani EU predstavnik. Voleo bih da Montenegro bude napredna i složna za sve svoje stanovnike. SRBIJA samo ne bi trebalo da bude naivna i pomisli da će novi EU predstavnik biti uz Srbiju u bilo kom pogledu. Novi Đukica odlično zna da Kosovo nije država već POKRAJINA, ali su ga EU stručnjaci drugačije trenirali. Srbija mora zaštiti sve svoje interese u bilo kom pogledu u odnosu sa novom politikom Montenegro kao direktnog EU okupatora.

buki

05.04.2023. 08:56

Ne podržava invaziju jedne zemlje na drugu, osim invazije na Srbiju, koju očigledno podržava. Ubrzo očekujem i poništenje ugovora sa SPC i proterivanje sveštenstva, ili će možda EU tu malo da odugovlači, znajući koliku moć imaju litije u CG. Oni koji misle da do toga neće doći samo obmanjuju sebe, jer Crnom Gorom ne vladaju Crnogorci nego Zapad koji se vekovima bori protiv Pravoslavlja.

Cg

05.04.2023. 09:01

Pa da li je moguce da ce se opet u CG za sve pitati jedan covek van ustavnih ovlascenja. Pa zasto ne odgovori da je za pitanja nato i Kosova odgovorna vlada. Izgleda da se radja novi Milo.

Dejan

05.04.2023. 09:46

Kaže da je jasna politika C Gore po pitanju Ukraine. Onda bi morao da promeni mišljenje po pitanju Kosova i ot priznavanje. I Kosovo je Oduzeto Srbiji kao sto su delovi Ukraine . Onda treba jasno reci istinu. Ali i on će bogami čim sedne u fotelju da skrene sa koloseka.

Djoka Proka

05.04.2023. 13:04

"Није реално...." каже момак коме тек израсте прва брада...он ће нама објаснити шта је реалан став о тзв. Косову а шта није! Једино што овде није реално је да такав један клинац дође на власт и да ЦГ уђе у Е У, што је још не реалније!

Penzionerj

05.04.2023. 14:48

Ništa bolje od tebe se nije ni očekivalo. Laješ a još si u lancu. Ti sigurno nećeš odlučivati već nova Vlada,nadam se u Narod, sada je video ko si kakav si ništa.

Surep

05.04.2023. 15:32

Smrad, bit će gori od Djukanovića koji je bio glupava sirovina. Ovaj će se prikazivati kao neko ko je fin a u stvari će isto raditi kao i Djukanović. Čak i gore. Treba ga rušiti odmah dok se nije razmahao prsviše.

Milan

05.04.2023. 17:28

Ко је имало пратио његову кампању могао је да увиди реторику сличну Миловој.Надам се да ће бар Србима у Ц.Гори бити лакше а што се Србије тиче ми морамо да водимо рачуна искључиво о нашим интересима ..

Vladimir

05.04.2023. 18:08

A zaboravio si g. Predsednice na nezakonitu invaziju NATO-a na Crnu Goru i Srbiju. Zaboravio si na vise hiljada ljudi poreklom iz Crne Gore, zaboravio si ubijanje nevinih ljudi tokom bombardovanja. Zaboravio si da stanes u odbranu svojih crnogoraca na KIM. Gge je tu pravda. Sto si pravdo nepravedna???