NIJE U PITANJU MOJ POLOŽAJ RUKU VEĆ STANJE NJIHOVE SVESTI: Gradonačelnik Nikšića o ispruženom srednjem prstu tokom intoniranja himne

Novosti online

05. 07. 2023. u 09:45

"S obzirom na to da na jedan zlonameran način ponovo kreće hajka na mene po političkoj, nacionalnoj i verskoj osnovi, želim da u vezi sa sinoćnim događajem kažem vrlo jasno i nedvosmisleno da sam prilikom intoniranja himne ustao, da sam tom prilikom nameštao sat i kaiš sata i nikakve skrivene namere u tom položaju nije bilo", napisao je gradonačelnik Nikšića, Marko Kovačević (NSD), u svom saopštenju povodom optužbi da je tokom intoniranja crnogorske himne držao ispružen srednji prst.

НИЈЕ У ПИТАЊУ МОЈ ПОЛОЖАЈ РУКУ ВЕЋ СТАЊЕ ЊИХОВЕ СВЕСТИ: Градоначелник Никшића о испруженом средњем прсту током интонирања химне

Foto: Printscreen

Kovačević je istakao kako je mnogima zanimljiviji položaj njegovih ruku od položaja ruku onih koji su svoj položaj ruku koristili za pretovaranje droge i cigareta, izvršavanje ubistava i mnoga druga nedela koja su više štete nanela Crnog Gori.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Ne mogu da verujem da se ove stvari problematizuju i da se ozbiljni mediji uopšte bave ovom temom ali očigledno je da je želja za diskriminacijom neistomišljenika jača od svega ostalog. 

Znakovito je da ova hajka ni zbog čega kreće upravo u vremenu kada kroz prepiske iz Skaj aplikacija saznajemo za metode kojima su svoj politički opstanak obezbeđivale elite koje su bile na vlasti do 30. avgusta 2020. godine. 

U svakom slučaju valjalo bi da se mediji posvete onima koji su svoj položaj ruku upodobljivali plastičnim kesama sa kojima su gušili druge ljude, izvršavali ubistva, pretovarali tovare narkotika i cigareta jer su sasvim sigurno te ruke i njihov položaj mnogo više štete naneli Crnoj Gori i mnogo su važnija tema za građane nego iskonstruisani događaj od sinoć da bi se nanela šteta meni i ljudima koji su bili oko mene", napisao je on.

Nakon ovog događaja, Marku Kovačeviću, koji se uvek deklarisao kao Srbin, počeli su mnogi da prete na društvenim mrežama:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije