KRIMINALNE BANDE POVEZANE SA MILOM RAZBUCATI: Poruka Vučurovića

V.K.

22. 07. 2023. u 13:09

KRIMINALNE grupe vezane za bivši režim očigledno su pripremale haos u Crnoj Gori i neophodno je te bande, povezane sa Milom Đukanovićem i njegovim prijateljima, do kraja razbiti, procesuirati i pohapsiti od vrha do dna, kazao je Jovan Vučurović, poslanik Nove srpske demokratije i saveza ZBCG.

КРИМИНАЛНЕ БАНДЕ ПОВЕЗАНЕ СА МИЛОМ РАЗБУЦАТИ: Порука Вучуровића

Printskrin

Vučurović podseća da je oprema nađena u četvrtak kod hotela „Podgorica“ samo deo arsenala koji je pripreman za nasilje.

- Ova oprema je, pretpostavljam, samo deo arsenala koji je pripreman za nasilje i udare protiv onih koji su pobedili 30. avgusta 2020. godine i za akcije koje su vezane za neke konkretne događaje, poput ustoličenja mitropolita, potpisivanja temeljnog ugovora i sl. Kriminalne grupe vezane za bivši režim očigledno su pripremale haos po Crnoj Gori i neophodno je te bande, povezane sa Milom Đukanovićem i njegovim prijateljima, do kraja razbiti, procesuirati i pohapsiti od vrha do dna. Međutim, mi u Crnoj Gori nemamo institucije za takve akcije koje su neophodne, tužilaštvo i SDT nema hrabrosti da uđe u obračun sa glavnim ljudima mafije, a što i nije čudno jer se radi o ljudima koji su bili na pozicijama i tokom Đukanovićeve diktature - kazao je Vučurović za portal TVCG, navodeći da se Crna Gora nalazi u velikim problemima jer tužilaštvo ne sme da se obračuna sa mafijom:

- Dobro je što policija radi svoj posao i treba joj čestitati na ovim akcijama i ohrabriti da ovakvih akcija bude što više. Setimo se da su ljudi maltretirani, suđeni i proganjani zbog podmetnutog oružja, praćki i slično u Katnićevim ludorijama i montažama, a ovde imamo konkretnu opremu koja je pripremana za nasilje i verovatno državni udar, ali SDT ćuti, čime pokazuju da je Katnićev duh snažno prisutan u tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!