BIVŠI ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović vraćen je danas sa graničnog prelaza Ranče i nije mu dozvoljen ulazak u Crnu Goru!

MN CG

26.08.2023. 13:24

Postavila bih pitanje našem presjedniku Milatovicu !!! Što znače ovakve povokacije ? Jesmoli đžaba glasali za vas i promjenu jednoumlja? Željela bih da običan građanin može doci u SKUPŠTINU CRNE KORE I RECI SVOJE MIŠLJENJE I SGESTIJE... Treba da je jasno novoj vladi da je Milo postavio svoje poslušnike po dubini i širini, tako da mora brže i sfikasnije da se radi za napredak CRNE GORE I NAD NJENIH GRAĐANA....

buki

26.08.2023. 14:27

Milogorci u svemu podražavaju (imitiraju) Zapad, i jedini način te papagaje privesti pameti je recipročna reakcija. Ako ne možemo Amerima, bar njima možemo da vratimo istom merom, pa i malo jače, kako bi što brže shvatili da im se ne isplati sukob sa Srbijom, koja ih ni sa čim ne ugrožava i do sada im je uvek pomagala u svemu i svačemu. Sve komšije, pa i CG su navikli da mogu da rade šta hoće a da Srbija ne uzvraća, pa bi zabrana ulaska njihovim glasnogovornicima delovala otrežnjujuće.

Bonaparta

26.08.2023. 15:02

Sve je isto samo njega nema!! Pitam sekada će Srbija početi da primenjuje reciprocitet prema svima koji nas omalovažavaju i služimo im kao vreća za udaranje. Jel cena prekid svih odnosa sa CG ok njihov izbor. Oni nama ne trebaju ni za kiselu vodu.

Milovan

26.08.2023. 15:11

I sada neka nam basa vlada i predsednik objasne. Kakva smo mi to drzava.?? Pa ovo sta nam rade crnogorci i opozicija nasa.Nema ni u jednoj državi na svetu. Mi smo nula od drzave.Za ovakvu drzavu nebi vise ratovao ni sekundu. Slobo je za ove bio netko i nesto.

Djordje

26.08.2023. 16:00

Рекао сам више пута, ништа не верујем новој власти у Црној Гори, исто ће радити. Не надам се ничем бољем, далеко им лепа кућа. Шта им све желим, боље да не пишем, а има ко ће се за то побринути...