BROKER TRGOVAO TUĐIM AKCIJAMA: Krivična Nikšićaninu, oštetio klijente za više od 20.000 evra

I. D. S.

03. 11. 2023. u 09:45

POLICIJSKI službenici podneli su ODT-u u Nikšiću krivičnu prijavu protiv M.Ž. (41), koji se sumnjiči da je počinio pet krivičnih dela zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju i pribavio protivpravnu imovinsku korist veću od 20.000 evra.

БРОКЕР ТРГОВАО ТУЂИМ АКЦИЈАМА: Кривична Никшићанину, оштетио клијенте за више од 20.000 евра

Foto: B.Dabić

 Naime, M.Ž. se sumnjiči da je na tržištu kapitala nezakonito raspolagao, odnosno trgovao i otuđio akcije pet klijenata preduzeća, bez njihovog znanja i naloga, te da je za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist.

- U koordinaciji sa nadležnim državnim tužiocem, policijski službenici Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala preduzeli su niz radnji iz svoje nadležnosti, te prikupili potrebna obaveštenja od oštećenih i pribavili dokaze na osnovu kojih je i podnešena krivična prijava - saopšteno  je iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024