MARKO JAČI OD KLEVETA: Odbačena krivična prijava

V.K.

30. 11. 2023. u 12:09

TUŽILAŠTVO u Nikšiću odbacilo je krivičnu prijavu protiv predsednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića jer "nisu utvrđeni elementi da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret".

МАРКО ЈАЧИ ОД КЛЕВЕТА: Одбачена кривична пријава

Foto Željko Šapurić

Kovačević je u  reagovanju istakao da mu je drago što "u poljuljanim institucijama sistema još uvek postoje oni koji mogu da se odupru pritiscima i odlučuju po pravu i pravdi".

-U vremenu kada kriminalni klanovi kupuju osuđujuće presude za protivnike bivšeg režima DPS-a, kada mene i moje prijatelje prate i tajno fotografišu pripadnici tih klanova praveći planove kako da nam naude dobro je znati da se nije otišlo toliko u propast da se zbog položaja prsta na ruci ide pred sud. Sama činjenica da se o ovome raspravljalo i da je određeni medijski lobi držao jedan ovakav "slučaj" u centru pažnje a da se onda kada su nam ugroženi životi to preleti kao da se nije desilo ništa govori dovoljno o tome u kakvom se problemu naše društvo nalazi,  naglasio je Kovačević.

Protiv predsednika Opštine Nikšić bila je podneta krivična  prijava  zbog sumnje da je  povredio ugled Crne Gore 3.jula na svečanosti u Nikšiću prilikom obeležavanja godišnjice rada Centra za decu sa smetnjama u razvoju, tokom intoniranja državne, ispružio srednji prst.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)