"DAO JE GAS I VOZILOM SLETEO U MORAČU": Policija otkrila nove detalje tragedije u Podgorici

Novosti online

02. 12. 2023. u 12:41

A.Đ. (36) i njegov šestogodišnji sin poginuli su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći u Podgorici. Do nesreće je došlo oko 13 časova i 20 minuta, u blizini Krivog mosta, kada je "golf 4" kojim je upravljao A.Đ., iz zasad neutvrđenih razloga, sletio u nabujalu Moraču.

ДАО ЈЕ ГАС И ВОЗИЛОМ СЛЕТЕО У МОРАЧУ: Полиција открила нове детаље трагедије у Подгорици

Foto: Printskrin Vijesti

– Iz neutvrđenih razloga došlo je do sletanja putničkog motornog vozila u Moraču, iz koje su izvučena tela smrtno stradalih A.Đ. (36) i K.Đ. (6) – saopšteno je nakon uviđaja iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije (OKC).

Odmah po prijemu informacije da je došlo do tragedije, na lice mesta stigle su ekipe policije, Hitne pomoći i Službe zaštite i spasavanja. U akciji izvlačenja tela nastradalih učestvovao je ronilački tim. Uz pomoć dizalice i koristeći sve raspoložive snage u ljudstvu, nešto kasnije iz reke je izvučeno i vozilo kojim su otac i sin sleteli u nabujalu i mutnu Moraču.

Jedan od očevidaca ispričao je da se automobil kretao iz pravca tržnog centra i da je odjednom počeo da se polako penje na trotoar, nakon čega je vozač dao gas i vozilo je sletelo u Moraču.

Istragom rukovodi Više državno tužilaštvo, a tužilac Snežana Šišević, nakon što je završila uviđaj, kazala je novinarima da je izdala naloge kako bi se utvrdilo šta je dovelo do tragedije.

Rukovodilac i portparol Višeg državnog tužilaštva u Podgorici Lepa Medenica kazala je da zasad nema indicija da je reč o saobraćajnoj nesreći.

– Zasad nema indicija da je reč o saobraćajnoj nesreći, a kako je uzrok sletanja vozila nepoznat, preduzimamo aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja – saopštila je Medenica.

(Dan)

BONUS VIDEO: POPLAVE PRETE I BIJELOM POLjU: Voda "opkolila" školu, poplavljene kuće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)