KLAN "PAKOVAO" MEDOJEVIĆU: Transkript razgovora sa Skaj aplikacije otkrio nameru "kavčana"

V.K.

06. 12. 2023. u 07:45

DOK su u oktobru 2020. godine, nakon održanih parlamentarnih izbora u avgustu i pada sa vlasti Demokratske partije socijalista, razmatrali način kako da ta partija obezbedi ostanak na vlasti, s obzirom na to da Vlada još nije bila izabrana, a da je razlika između stare i nove koalicije bila samo u jednom poslaniku, pripadnici "kavačkog klana" ocenili su da bi najbolje bilo da nestane lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

КЛАН ПАКОВАО МЕДОЈЕВИЋУ: Транскрипт разговора са Скај апликације открио намеру кавчана

Libertas pres

To proizilazi iz transkripta njihovih razgovora preko kriptovane Skaj aplikacije, koje je Evropol dostavio crnogorskim istražiteljima. Medojevićevo ime napisao je tadašnji pripadnik Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Petar Lazović i to nakon što je šef "kavčana" Radoje Zvicer, tokom priče o kupovini poslanika postavio pitanje:

"Šta se dešava kad nestane poslanik?", pita Zvicer i na kraju poruke stavlja emotikon sa smeškom.

"To bi najbolji bio onaj Medojević", odgovorio mu je 22. oktobra 2020. godine Lazović, a onda objašnjava da će i tu opciju razmotriti.

Odšteta premijeru 3.000 evra

OSNOVNI sud u Podgorici doneo je prvostepenu presudu po kojoj lider PzP treba premijeru Milojku Spajiću da isplati 3.000 evra zbog povrede ugleda i časti, kao i da presudu objavi u medijima o svom trošku. Advokat premijera Spajića Danilo Radulović izjavio je da tuženi nije pružio bilo kakav dokaz kojim bi potvrdio svoje navode koje je godinama iznosio na račun premijera.

Lider PzP Nebojša Medojević je reagovao na društvenoj mreži X (Iks) navodeći da su ga Đukanovići i mafija više cenili od njegovog naroda za koji je bio spreman da položi život.

- Znali su odlično koliko ja znam, koji su moji planovi, veze sa Zapadom i da ću realizovati sve što sam obećao. Zato je Đukanović uradio sve da spreči da DF uđe u Vladu i da ja ne preuzmem koordinaciju službi bezbednosti i reforme. I uspeo je u tome. Pronašao je novu generaciju lažova, lopova, prevaranata i neznalica... - napisao je Medojević.

On tvrdi da su na svim ključnim mestima u sistemu državne vlasti ostali DPS kadrovi koji su garancija da će se zadržati status kvo i da će sve ostati isto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024