MEDOJEVIĆ: Potvrđena je i teza da je Crna Gora pod uticajem DPS-a postala kriminalizovana država

Novosti online

06. 12. 2023. u 21:21

PREDSEDNIK Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da, nakon objavljivanja prepiski sa Skaj aplikacije, dobija na snazi njegova teza da je Demokratska partija socijalista (DPS) „političko krilo mafije“.

МЕДОЈЕВИЋ: Потврђена је и теза да је Црна Гора под утицајем ДПС-а постала криминализована држава

Foto: Printscreen/TV Prva

- Ono što je za mene važno, u prepiskama je potvrđena pozicija koju sam branio 2007. godine, koji se tiču organizovanog kriminala. Ja sam uporno tvrdio da je organizovana kriminalna grupa u Crnoj Gori političkog profila. Iza toga je išla moja teza koja je govorila o političkom uticaju. Potvrđena je i teza da je Crna Gora pod uticajem DPS-a postala kriminalizovana država. Kad imate tako teške klasifikacije, teško je govoriti o tome šta je trebalo da se uradi, jer je to trebalo uraditi nakon pada DPS-a 2020, a to je otrgnuti institucije - rekao je Medojević na pres konferenciji.

Ponovio je stav da DPS treba zabraniti kao političku partiju, „u skladu sa Ustavom i zakonima Crne Gore“.

- Milo Đukanović nije imao potrebe da daje naloge mafijaškoj organizaciji da likvidira Nebojšu Medojevića ili bilo kog drugog poslanika, nego je postigao dogovor sa Krivokapićem i onima koji su preuzeli obavezu da ne pokreću procese protiv njega i zapljene imovine - tvrdi Medojević.

BONUS VIDEO: Kako izgleda sastanak opozicije u američkoj ambasadi?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024