POZIV ZA BOLJE BIJELO POLJE: Svečano obeležen dan opštine (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

03. 01. 2024. u 15:57

DANAŠNjI dan je ovenčan slavom rodoljuba, obavezuje i putokazuje nepobedivoj ideji građanske koncepcije, da su mir, tolerancija i nadnacionalna svest zalog prošlosti i stubovi evropske budućnosti.

ПОЗИВ ЗА БОЉЕ БИЈЕЛО ПОЉЕ: Свечано обележен дан општине (ФОТО)

M. S.

Ovo je povodom Dana Opštine, 3. januara i 79 godina od oslobođenja grada na svečanoj sednici Skupštine opštine, kazao predsednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović,koji je uputio poziv ''svim progresivnim snagama i pojedincima, posebno cenjenoj dijaspori da udružimo znanje i resurse, i zajedno damo doprinos boljitku Bijelog Polja, na kojoj god poziciji se nalazili''.

- Samo zajedno i udruženi možemo doprineti napretku, da kao svoji na svome dostojno živimo evropskim standardom života, zarad sadašnjih i budućih generacija - kazao je Smolović, koji je naglasio da je lokalna samouprava uz maksimalan napor i angažovanje, postigla zavidne rezultate u onome što je od njih zavisilo. -Nadamo se da dolaze bolji dani kada će ekonomija prevazići političke teme, te se uspeh meriti zalaganjem i postignutim rezultatima.

Na svečanoj sednici SO uručena su i najvša opštinska priznanja, nagrada ''3.januar''. Ovogodišnji dobitnici su novinar Milovan Novović i radnici Vodovoda "Bistrica".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon