POKUŠAO DA NAPASTVUJE DEVOJČICU(13)? Policajcu osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom pritvor 30 dana

M. SEKULOVIĆ

18. 01. 2024. u 22:18

PRIPADNIKU Uprave policije D.L.,(54) iz Šavnika, osumnjičenom da je  počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom, odnosno da je pokušao da napastvuje devojčicu (13) u svojoj kući, određen je pritvor do 30 dana, nakon saslušanja pred sudijom za istrage Višeg suda u Bijelom Polju, a na predlog tužioca Višeg državnog tužilaštva.

ПОКУШАО ДА НАПАСТВУЈЕ ДЕВОЈЧИЦУ(13)? Полицајцу осумњиченом за недозвољене полне радње над малолетницом притвор 30 дана

Skrin RTCG

Iz Višeg suda je saopšteno da je na rešenje o pritvoru branilac okrivljenog podneo žalbu o kojoj će odlučiti vanpretresno veće ovog suda u zakonskom roku.

Pre toga, nakon saslušanja državna tužiteljka Ljubica Caković osumnjičenom policajcu je odredila zadržavanje do 72 sata.

Krivičnom prijavom koju je protiv svog kolege podnela policija predstavljenom je da je osumnjičeni D.L. u nedelju izvršio krivično delo na štetu deteta.

Kako je nakon njegovog hapšenja  saopštila Uprava policije Crne Gore, policajac  D.L. (54) je uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da napastvuje devojčicu u svom stanu.

On je, naime, kada je ona prolazila pored njegove kuće, pozvao devojčicu da sa njegovom decom gleda utakmicu. Dete se potom javilo roditeljima i kazalo da će sa drugovima gledati utakmicu, ali kada je ušla u kuću D. L. u njoj nije bilo dece.

On je, kako je prijavljeno policiji, počeo sa je dodiruje, a potom da je poljubi. Međutim, devojčca je pobegla svojoj kući i roditeljima ispričala šta joj se dogodilo. Potom je uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)