VELIKI PIJESAK: "David" opljačkan pa zapaljen

B. DABIĆ

01. 02. 2024. u 18:21

Počinioci prvo nasilno ušli u objekat, opljačkali pa zapalili

ВЕЛИКИ ПИЈЕСАК: Давид опљачкан па запаљен

Uprava policije CG

Požar na jednom od najljepših turističko -ugostiteljskih objekata na Velikom Pijesku „David“  je podmetnut, utvrđeno je nakon što je na lice mesta izašao veštak za požare, eksplozije i havarije. U pepelu policija nije našla sefove u kojima je bio novac, a vlasnik tvrdi da su bili u jednoj od soba na spratu, pa se ispostavilo da je objekat prethodno opljačkan. To su novi detalji   istrage nakon što je izgorela konoba i prvi sprat   turističko-ugostiteljsko objekta na Velikom Pijesku .

Istražitelji ne isključuju mogućnost da je počinilac krivičnog dela  znao da se u turističko- ugostiteljskom objektu nalazi sef i njemu navodno nekoliko destina hiljada evra.

-Prethodno je lopov nasilno ušao u objekat, i nakon pljačke podmetnuo požar u objektu u kome nakon završetka turističke sezone 2023. niko nije boravio, potvrđeno je Novostima.

Inspektori rade na utvrđivanju svih okolnosti i otkrivanju motiva izvršenja krivičnog dela. U ovom trenutku na ruku im ne ide kvar na kamerama koje su inače bile postavljene na objektu. Vlasnik je prijavio nedavno da su  kamere pokvarene.

Požar je zahvatio  turističko-ugostiteljski  objekat  “David” na Velikom Pijesku u noći između utorka i srede, dva i po sata iza ponoći. U sredu je na licu mesta je bio sudski veštak za požare, eksplozije i havarije koji je potvrdio da je požar podmetnut

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)