JAČE VEZE SA SRBIJOM: Garčević sa Milićevićem i ambasadorom Rodićem u Heceg Novom (FOTO)

V.K.

03. 03. 2024. u 13:36

ČLAN glavnog odbora Demokratske narodne partije Crne Gore Radko Garčević sastao se u prostorijama konzulata Republike Srbije u Herceg Novom sa ministrom bez portfelja u Vladi Republike Srbije Đorđem Milićevićem zaduženim sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom.

ЈАЧЕ ВЕЗЕ СА СРБИЈОМ: Гарчевић са Милићевићем и амбасадором Родићем у Хецег Новом (ФОТО)

Foto DNP

Sastanku su prisustvovali ambasador Srbije u Crnoj Gori Nebojša Rodić, generalni konzul Srbije u Herceg Novom Mićo Rogović, arhijerejski namesnik hercegnovski otac Obren Jovanović sa sveštenstvom Srpske pravoslavne crkve kao i predstavnici svih relevantnih udruženja koji okupljaju Srbe u Boki Kotorskoj.

- Garčević je tokom sastanka naglasio da sa verom i širokim narodnim jedinstvom mogu se uspešno prebroditi sva iskušenja koja se tiču srpskog naroda i izrazio je zahvalnost Republici Srbiji na dosadašnjoj podršci u brojnim kuturnim projektima. Na sastanku je najavljen i niz budućih projekata iz oblasti kulture, nauka i umetnosti, ali i nastavak saradnje Republike Srbije i svih udruženja koja u Crnoj Gori daju doprinos u očuvanju tradicije srpskog naroda - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!