"BILO JE UŽASNO, SVI SMO SKOČILI IZ KREVETA" Građani u strahu nakon snažnog zemljotresa u Crnoj Gori

Novosti onlajn

14. 03. 2024. u 06:40

ZEMLjOTRES jačine 5,7 stepeni po Rihteru, koji je u 4.06 časova pogodio Crnu Goru, osetio se širom regiona.

БИЛО ЈЕ УЖАСНО, СВИ СМО СКОЧИЛИ ИЗ КРЕВЕТА Грађани у страху након снажног земљотреса у Црној Гори

Foto: Tviter/@LastQuake

Potres je registrovan na dubini od 10 kilometara, a epicentar je bio 32 kilometra severozapadno od Nikšića. Građani širom Crne Gore, ali i BiH, Hrvatske i Srbije poiskakali su iz kreveta kada je počelo da ljulja.

Svedoče da je potres bio izuzetno jak, a cela Bileća je na nogama.

- Užasno je bilo. Jako je treslo. Svi smo se probudili, skočili iz kreveta. I dalje sve podrhtava. Nadam se da nema nikakve štete, a mi smo svi dobro - kaže Danijela S., iz Bijele Rudine kod Bileće, piše Telegraf. 

U ovom trenutku nema podataka o eventualnoj materijalnoj šteti.

Nakon procena, saopšteno je da nema opasnosti od cunamija.

Nakon prvo potresa, usledila je serija zemljotresa. Do 5 časova registrovano je čak devet potresa, od kojih najjači 3,4 stepena po Rihteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!