UPRAVA POLICIJA CRNE GORE O INCIDENTU SA PUCANJEM U BERANAMA: Posle zaplene kamiona, bilo pucnjave

M. SEKULOVIĆ

25. 03. 2024. u 17:13

POSLE oko 15 sati nakon incidenta nadomak Berana, Uprava policije Crne Gore izdala je saopštenje oko 16 sati, kojim potvrđuje da je bilo pucnjave, ali, bez više detalja o događaju koji je ustalasao javnost, a preti da se pretvori u aferu.

УПРАВА ПОЛИЦИЈА ЦРНЕ ГОРЕ О ИНЦИДЕНТУ СА ПУЦАЊЕМ У БЕРАНАМА: После заплене камиона, било пуцњаве

Foto: B. Dabić

Policijski službenici Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave carina sprovode planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba, na području opštine Berane.

Tako je sinoć, tokom sprovođenja ovih aktivnosti, iz pravca mesta Lubnica ka Beranama, uočeno teretno motorno vozilo bez registarskih oznaka, utovareno oblovom građom, koje se na znak policijskog službenika nije zaustavilo, već je nastavilo dalje kretanje do trenutka kada se zaustavilo u rejonu sela Vinicka, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu.Pretragom terena u cilju pronalaska vozača, pronađeno je parakirano i drugo teretno motorno vozilo marke Mercedes, bez registarskih oznaka, takođe natovareno oblovom građom, kažu iz policije, čiji pripadnici su ''izašli na lice mesta i preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti, dok je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio dalje preduzimanje aktivnosti''.

-Službenici policije u saradnji sa postupajućim tužiocem preduzimaju dalje mere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a posebno imajući u vidu da je prilikom obavljanja gore pomenutih službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja. Po završetku pomenutih daljih mera i radnji, u odnosu na utvrđene činjenice, policija će preduzeti aktivnosti shodno zakonu, kažu iz policije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024