U SUSRET MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI MENADŽERA BEZBEDNOSTI: Privrednici na prijemu kod ambasadora Srbije u Crnoj Gori

I. D. S.

10. 04. 2024. u 16:00

U sklopu priprema za Prvu međunarodnu konferenciju crnogorskih menadžera bezbednosti koja se, pod pokroviteljstvom predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića, održava 20. i 21. aprila u Budvi, Ambasada Srbije organizovala je prijem za čelnike organizatora,  Asocijacije menadžera bezbednosti Crne Gore.

У СУСРЕТ МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ МЕНАЏЕРА БЕЗБЕДНОСТИ: Привредници на пријему код амбасадора Србије у Црној Гори

N.Đ.

Sastanku sa ambasadorom, Nebojšom Rodićem prisustvovali su predsednik AMBCG, Dragan Radulović, izvršni direktor kompanije M:tel, Zoran Milovanović , direktor za tehniku u M:telu i član Upravnog odbora AMBCG ,Goran Nastić, menadžer bezbednosti i žaštite Jugopetrola, Vladimir Kašćelan, rukovodilac upravljanja imovinom i korporativnom bezbednošću Pošte Crne Gore, Aleksandar Dakić, rukovodilac službe zaštite lica i imovine Regionalnog vodovoda Crne Gore, Goran Đukanović i  izvršni direktor GPS Montenegro, Mladen Radinović.

- Susret sa ambasadorom Rodićem bio je dragocen doprinos boljem razumevanju i jačanju regionalne saradnje. Podsećamo, Prva međunarodna konferencija crnogorskih menadžera bezbednosti koja se održava 20. i 21. aprila u Budvi, okupiće stručnjake i lidere iz oblasti bezbednosti, što će, verujemo, biti nova platforma za razmenu ideja i iskustava u cilju unapređenja bezbednosnih praksi - poručuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)