UBISTVO U PERASTU: Ćerka ubila majku

M. SEKULOVIĆ

22. 04. 2024. u 18:26

POLICIJA je rasvetlila krivično delo ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu i uhapsila državljanku Južnoafričke Republike N. L. T. (29), za koju se sumnja da je ubila majku!

УБИСТВО У ПЕРАСТУ: Ћерка убила мајку

Crnogorska policija / Foto D. Milovanović

- Naime, policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom stanu zatečeno beživotno telo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike. Policija je izašla na lice mesta gde je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica.

Izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra, saopštila je Uprava policije Crne Gore, čiji su pripadnici nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona je lišena slobode.

- Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)