SINU CRTAJU METU; Pretnje Nebojši Medojeviću

V. K.

23. 07. 2020. u 07:27

POKRET za promene podneo je krivičnu prijavu protiv izvesnog Vahida Drpljanina iz Luksembura zbog pretnji predsedniku te partije Nebojši Medojeviću preko društvene mreže "Fejsbuk".

СИНУ ЦРТАЈУ МЕТУ; Претње Небојши Медојевићу

Foto VN

- Dobio sam direktne pretnje iz Luksemburga od nekoga ko je reagovao na moju političku i patriotsku nameru da na izborima glasaju samo oni koji na to imaju pravo i uputio mi eksplicitnu pretnju sa ugrožavanjem mog sina. Vrlo eksplicitno je preko "Fejsbuka" rečeno da ako volim svoga sina da prestanem da remetim projekat koji sprovode DPS, ANB i njihovi agenti u Nemačkoj, Luksemburgu, Švajcarskoj i Austriji za šta imamo obilje dokaza. Naš advokat nije danas sa nama da obrazloži krivične prijave, jer mu je sekretar Skupštine Crne Gore zabranio ulazak u parlament - kazao je Medojević.

U porucu koju je Drpljanin uputio Medojeviću piše: "Ne brini prijatelju, imaš sina jedinca ne diraj me", na što je Medojević odgovorio: "Ne diram te, ne diraj me. Ne znaš sa kim komuniciraš." Drpljanin je nastavio:
- Ako ti je milija politika od sina jedinca, nastavi da vređaš Bošnjake, navodi se u prijavi.
Medojević je ponovio da je i dalje "meta kriminalnih krugova i Agencije za nacionalnu bezbednost".
- Za svoju i bezbednost moje porodice direktno prozivam Mila Đukanovića, Aca Đukanovića, Zorana Lazovića, Duška Golubovića. Oni mene mogu da ubiju, ali neće me preplašiti niti uticati na moj politički rad. Mi iz DF smo najveće patriote jer smo stali na crtu najvećoj mafiji u Evropi. Očekujem da policija sada postupi po krivičnoj prijavi - rekao je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)