ZAHAROVA SAHRANILA CRNOGORSKE NADE: Upozorenje ruskim turistima o letovanju u toj zemlji!

Beta

13. 08. 2020. u 18:15

PORTPAROL ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova upozorila je danas građane da je u Crnoj Gori i dalje na snazi epidemija korona virusa.

ЗАХАРОВА САХРАНИЛА ЦРНОГОРСКЕ НАДЕ: Упозорење руским туристима о летовању у тој земљи!

Foto: EPA

U Crnoj Gori je od 7. avgusta na snazi liberalizacija rezima ulaska za ruske državljane.

- Jasno je da uvedena liberalizacija odražava napor crnogorskih vlasti da na bilo koji način kompenzuju kolosalne gubitke turističkog biznisa. Rusi su godinama maltene činili osnovni kontingent gostiju Crne Gore - rekla je Zaharova.

Ona je upozorila ruske turiste da treba da imaju u vidu epidemiološku situaciju u Crnoj Gori i da "recidivi masovne infekcije" nisu prošli.

Navela je da Rusija veoma pažljivo odabira zemlje prema kojima se otvara aviosaobraćaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024