"DOBRODOŠLICA" NOVOM GRADONAČELNIKU: Nikšićani mu doneli balu sela, ali to nije sve (FOTO)

V. K.

23. 11. 2020. u 09:54

GRUPA mladih Nikšićana doneli su jutros ispred zgrade Skupštine opštine balu sena i nekoliko komada krompira, kao vid "dobrodošlice" novoimenovanom gradonačelniku Milutinu Simoviću!

ДОБРОДОШЛИЦА НОВОМ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ: Никшићани му донели балу села, али то није све (ФОТО)

Foto: V. K.

Ovaj gest usledio je, kako su kazali, zbog revolta da na čelo najveće opštine po prostranstvu u Crnoj Gori dođe čovek koji je"najmanje uradio za svoj kraj i grad u kome ne živi".

- Pokazalo se kako je radio kao predsednik u Nacionalnom koordinacionom telu za borbu protiv korone, ali i kao ministar poljorivrede gde je subvencionisao samo one koji su imali člansku kartu Demokratske partije socijalista. Magistrirao je na krompiru, pa mu stoga poklanjamo nekoliko komada da vidi kakvog je kvaliteta ovaj nikšićki. Perfomans koji smo napravili ne širi mržnju već našu veliku brigu o tome ko će u narednom periodu voditi grad - kazali su mladi Nikšićani.

Foto: V. K.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu