UHAPŠEN SINOVAC ANDRIJE MANDIĆA: Danilo iza rešetaka zbog pištolja

Tanjug

18. 01. 2021. u 22:35

Danilo Mandić, sinovac Andrije Mandića, jednog od lidera Demokratskog fronta, uhapšen je danas u Podgorici po poternici koja je raspisana za njim u avgustu prošle godine, nakon što je, prilikom racije, u jednom podgoričkom lokalu policija kod njega pronašla pištolj, javljaju podgorički mediji.

УХАПШЕН СИНОВАЦ АНДРИЈЕ МАНДИЋА: Данило иза решетака због пиштоља

Andrija Mandić / Foto Tanjug

Mandić se tereti za nedozvoljeno držanje oružja i municije, odnosno pištolja koji je dobio od strica Andrije Mandića.

Kako navodi RTCG, u avgustu prošle godine izbila je svađa i tuča više osoba u podgoričkom lokalu "Riter", a Danilo Mandić je pretio pištoljem P.K. i njegovom drugu F.F, koji je uspeo da mu oduzme pištolj i da ga preda obezbeđenju kafića.

Policiji je prijavljena tuča, nakon čega je identifikovan pištolj marke "frans polis" kalibra 7,65 mm koji je imao metak u cevi.

Danilo Mandić je od te noći bio u bekstvu.

Istražitelji su utvrdili da je pištolj registrovan na treću osobu, kuma Andrije Mandića, koji mu ga je, kako je rečeno u izjavi pred policijom, ustupio pre nekoliko godina.

Tokom saslušanja, Andrija Mandić je u policiji potvrdio da je lično preuzeo pištolj od svoga kuma, da to nije prijavio, kao i da je pištolj držao u svojoj kući u Zagoriču, a potom je pištolj predao svom sinovcu Danilu.

Danilo Mandić važi za bezbednosno interesantnu osobu i hapšen je više puta, dodaje RTCG.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)