IDEALNA SNIŽENJA KOJA NE SMETE PROPUSTITI!

Promo

13. 04. 2023. u 11:00

UKOLIKO ste razmišljali o tome da ovog proleća renovirate dom ili ga bar osvežite kupovinom nekog komada novog nameštaja, a uz to maštate i o tome da spojite lepo, korisno i povoljno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje vas!

ИДЕАЛНА СНИЖЕЊА КОЈА НЕ СМЕТЕ ПРОПУСТИТИ!

Foto: Promo

Forma Ideale vam nudi mogućnost da u periodu od 10. aprila do 6. maja odaberete neki od komada nameštaja čija će kupovina osvežiti vaš enterijer, a da pri tome ostvarite i značajnu uštedu.

Bilo da se odlučite za kupovinu u nekom salonu Forma Ideale, koji se nalaze u 36 gradova u Srbiji (porodajnu mrežu pogledajte OVDE) ili iz udobnosti svog doma, putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs, možete iskoristiti povoljnosti akcije MESEC IDEALNIH UŠTEDA. Ono što dodatno može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko vi želite dodatnih 5% na vašu kupovinu, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstva kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi MESEC IDEALNIH UŠTEDA izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne akcijske ponude Forma Ideale.

Foto: Promo

Ukoliko želite da na najbolji način osvežite dnevni boravak, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura RAVENA, dostupna u dva dezena, koja tokom aktuelne akcije iznosi samo 39.990 dinara. Garnitura obaranjem naslona poseduje mogućnost pretvaranja u ležaj za spavanje površine 200x115cm, a poseduje i kutiju za odlaganje posteljine i ima mogućnost odabira ugla pri montaži.

Ako razmišljate o idealnoj TV polici, TV police BINGO, koja je na aktuelnoj akciji 3.990 dinara, izuzetno je praktično i moderno rešenje, i sasvim sigurno će u vaš dnevni boravak uneti željeno osveženje.

Opremanje malih kuhinja i ograničenog trpezarijskog prostora može biti veliki izazov, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam među artiklima sa najboljim cenama nudi kuhinju DALILA 160 (160 cm širine), u kombinaciji sivog hrasta i opak belog dezena. Svojim dizajnom koji je u skladu sa trendovima u enterijeru učiniće ambijent prijatnim i praktično organizovanim. U ovu kuhinju možete odlično uklopiti i trpezarijski sto DT 80x80 u belom dekoru, po ceni od 6.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj NOA, po ceni od 45.990 dinara, uz koji bi se sjajno uklopio i garderober SIERRA 220 OG, koji je na akcijskoj ceni 44.990 dinara. Garderober je u opak belom dekoru i predstavlja model garderobera savremenog dizajna i veoma je praktičan. Unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu, a poseban benefit ovog modela je klizni mehanizam koji doprinosi ekonomičnoj organizaciji raspoloživog prostora, kao i ogledalo na levom kliznom elementu.

Foto: Promo

Sve ostale povoljnosti koje ova akcija pruža možete pogledati na sajtu Forma Ideale, gde možete preuzeti i aktuelni akcijski PDF katalog.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Ukoliko razmišljate o tome da kompletno preuredite stan, a da pri tome dobijete konkretne predloge za uređenje, kao i da vidite koliko košta opremanje stana od 45m2 i 30m2, dizajneri enterijera Forma Ideale su napravili za vas predloge opremanja stanova.

Budite u toku sa dešavanjima na internet sajtu www.formaideale.rs i naravno iskoristite sjajne akcijske ponude!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)