OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE: Objasnila kako je došlo do snimanja spota sa Kristijanom Golubovićem

B.B.

20. 04. 2023. u 16:40

POSLE skandala u OŠ "Đura Jakšić" sa snimanjem spota grupe "Crni Cerak" u kome je učetvovao Kristijan Golubović, roditeljima i zaposlenima se saopštenjem obratila direktorka škole Tamara Jelić.

ОГЛАСИЛА СЕ ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ: Објаснила како је дошло до снимања спота са Кристијаном Голубовићем

Foto Youtube/Zadruga Official

"Obraćam vam se povodom događaja koji nas je sve uzdrmao , a počeo je kao jedna molba i želja da se mladim ljudima izađe u susret.

Naime, dobila sam poziv od jedne javne ličnosti, poznate, nekompromitovane osobe, koja potiče iz umetničke porodice intelektualaca, da omogućim korišćenje jedne školske učionice za snimanje kadrova spota grupe mladih muzičara. Prihvatila sam, otvorenog srca, pogotovo zato što je naglašeno da se mladi muzičari bave ukazivanjem na potrebu da se spreči devijantno ponašanje mladih sa temom koja bi bila uperena protiv nasilja u školama.

Moj uslov je bio da se snimanje u učionici dogodi za vreme uskršnjeg raspusta.

Iz tehničkih razloga članovi grupe su predložili da se snimanje ipak pomeri za naredni dan. Ne želeći da razočaram mladiće kojima sam obećala pomoć, predložila sam novi termin – sredu 19. aprila , kada na spratu nema učenika , kako ne bi došlo do ometanja nastave. Naša škola je izabrana za snimanje, između ostalog, iz razloga što stariji razredi idu samo pre podne pa radi kraće u popodnevnim časovima, te ne bi bilo ometanja nastave.

Odobrila sam snimanje i organizovala konstantno dežurstvo. Dežurali su sekretar, obezbeđenje, spremačice i ja.

Napominjem da su ovi momci u školi sve vreme bili tihi i pristojni i da, ni na koji način nisu, uznemirili nikoga od zaposlenih i dece u školi. Snimili su nekoliko scena i otišli iz škole.

Učenici naše škole nisu učestvovali u snimanju niti je o tome bilo reči.

Ipak, ostaje gorak ukus komentara na račun škole i uprave , koji od juče ne prestaju. Ovim putem želim da vas obavestim da u vezi sa pomenutim snimanjem nisam imala sve informacije, da sam imala dobru nameru i da niko od gostiju škole ni za trenutak nije bio nepristojan. Kada je reč o osobi koja glumi u tom spotu , ni ja, ni poznata ličnost koja mi je zatražila ovu uslugu, ništa nismo znale", napisala je direktorka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (10)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)