ŠAMPIONSKO SLAVLJE VEĆ 2. MAJA? Evo na koje sve načine Crvena zvezda može u četvrtak da postane šampion Srbije u fudbalu

Novosti online

29. 04. 2024. u 12:36

Fudbaleri Crvene zvezde bi već u četvrtak protiv TSC-a mogli i matematički da obezbedi šampionsku titulu, 35. po redu, sedmu uzastopnu, ali će morati da gledaju i ka Humskoj gde Partizan dočekuje Vojvodinu.

ШАМПИОНСКО СЛАВЉЕ ВЕЋ 2. МАЈА? Ево на које све начине Црвена звезда може у четвртак да постане шампион Србије у фудбалу

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, nakon što su u nedelju u zanimljivoj utakmici u Novom Sadu, Vojvodina i Crvena zvezda podelili plen,  desilo se da je Partizan doživeo novi poraz, izgubio je od TSC-a.

Zato Zvezda sada ima 81, Partizan 70 bodova, a do kraja prvenstva Srbije je ostalo pet utakmica, odnosno timovi mogu maksimalno da osvoje po 15 bodova.
 

Dva scenarija kako Zvezda može da postane šampion u četvrtak

 
Prvi scenario je da Crvena zvezda savlada TSC na Marakani, a da Partizan ne pobedi Vojvodinu, čime bi crveno-beli četiri kola pred kraj sezone imali 13 ili 14 bodova više od večitog rivala. Kako u ta četiri kola može da se osvoji maksimum 12 bodova, crno-beli ne bi mogli da prestignu ekipu s Marakane čak i da branilac titule izgubi sve mečeve do kraja.

Drugi scenario je da Crvena zvezda remizira sa TSC-om, a da Partizan izgubi od Vojvodine, čime bi prednost iznosila 12 bodova. I, to bi bilo dovoljno Zvezdi, imajući u vidu činjenicu da su crveno-beli plej-of dočekali kao prvoplasirani - a upravo se to gleda pre međusobnih mečeva i gol razlike, pa bi šampionska trka i u tom slučaju bila rešena.

Zvezda nakon TSC-a igra sa Mladosti (gostovanje), Radničkim 1923 (kod kuće), Napretkom (gostovanje) i Čukaričkim (kod kuće).
 
Partizan posle Vojvodine očekuju susreti protiv Napretka (gostovanje), Mladosti (kod kuće), Čukarički (gostovanje) i Radničkog 1923 (kod kuće).
 

Bonus video: Ovako je trener Zvezde Vladan Milojević reagovao posle remija sa Vojvodinom u prvenstvu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis