PET MAJKI ZAVIJENO U CRNO: U Malom Orašju sahranjena petorica mladića - žrtve krvavog pira Uroša Blažića (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

06. 05. 2023. u 19:17

NA SEOSKOM groblju u Malom Orašju kod Smedereva danas je sahranjeno pet žrtava masovnog ubistva počinjenog u noći između četvrta i petka - Lazar Milovanović, Aleksandar Milovanović, Marko Mitrović, Nemanja Stevanović i Nikola Milić.

ПЕТ МАЈКИ ЗАВИЈЕНО У ЦРНО: У Малом Орашју сахрањена петорица младића - жртве крвавог пира Уроша Блажића (ФОТО/ВИДЕО)

Foto D. Milovanović

Stotine meštana okupilo se u porti crkve u Malom Orašju gde je ubijenim mladićima opelo služilo 10 sveštenika eparhije požarevačko-braničevske.

Na opelu i na sahrani na seoskom groblju okupio se veliki broj članova porodice, rođaka i meštana.

Foto D. Milovanović

Za ubistvo osam osoba i ranjavanje 12, osumnjičen je 21-godišnji Uroš Blažić koji je uhapšen nakon akcije u kojoj je učestvovalo je više od 600 policajaca.

Uroš Blažić je danas priznao da je u selu Malo Orašje, kod Smedereva, vatrenim oružjem usmrtio pet osoba, a potom u selu Dubona kod Mladenovca, usmrtio još tri osobe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)