LEKAR VITLA ORUŽJEM PO DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ministarka Grujičić hitno reagovala zbog načelnika psihijatrije u Leskovcu (FOTO)

Novosti onlajn

06. 05. 2023. u 20:57

FOTOGRAFIJE sa oružjem koje je načelnik leskovačke psihijatrije sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su jutros Srbiju i pokrenule lavinu negativnih komentara na njegov račun.

ЛЕКАР ВИТЛА ОРУЖЈЕМ ПО ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Министарка Грујичић хитно реаговала због начелника психијатрије у Лесковцу (ФОТО)

Foto: Facebook

Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem.

- Obaviću razgovor sa doktorom u ponedeljak. Tačno je da me je ministarka Grujičić zvala pre par sati. U ponedeljak ćemo odlučiti šta i kako dalje - kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Foto: Facebook

On navodi da je on jedan od najboljih stručnjaka u svojoj oblasti u Leskovcu i veoma predan lekar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (3)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)